PLATFORMA

Platforma DigitalRetail.ro

Digital Retail este o platforma gratuita si completa de consultanta, solutii si implementare pentru digitalizarea intreprinderilor micro, mici si mijlocii din zona de retail. Platforma a fost conceputa in tandem cu programul de finantare europeana Digitalizarea IMM (program cu 90% fonduri nerambursabile UE si 10% fonduri de la beneficiar).

Despre

Programul de finanțare

Programul de finantare europeana nerambursabila – Digitalizarea IMM-urilor 2021 face parte dintre programele UE care sustin digitalizarea companiilor din tarile membre si rezilienta acestora post Covid-19. Programul acorda firmelor non IT finantari nerambursabile in scopul digitalizarii cuprinse intre 30.000 € si 100.000 €.

Nivel de finantare

din fonduri nerambursabile 90%
din fonduri proprii 10%
Despre

Platforma DigitalRetail.ro

Digital Retail este o platforma gratuita si completa de consultanta, solutii si implementare pentru digitalizarea intreprinderilor micro, mici si mijlocii din zona de retail.

Platforma a fost conceputa in tandem cu programul de finantare europeana Digitalizarea IMM (program cu 90% fonduri nerambursabile UE si 10% fonduri de la beneficiar).

Platforma Digital Retail vine in ajutorul companiilor si proprietarilor de afaceri in retail oferind centralizat tot ce ai nevoie pt realizarea unui proiect de digitalizare de succes. Iti asiguram consiliere de specialitate, acces la lista cu solutii de top ale partenerilor nostri experti in digitalizare, ghidare pas cu pas si oferte personalizate, redactarea proiectului tau, fara niciun cost.

Solutiile Digital Retail acopera toate nevoile afacerii tale: produse software & hardware de ultima generatie si servicii financiare si digitale de la cei mai experimentati furnizori de pe piata. Verifica lista de solutii (link categorie) si parteneri (link categorie).

Beneficii pentru solicitanti

Redactarea Gratuita a Proiectului

Redactarea gratuita a proiectului afacerii tale de catre un specialist in accesare de fonduri europene.

Proces simplu si usor de parcurs

Proces simplu, usor de parcurs in cativa pasi, timp foarte scurt de raspuns

Solutii de digitalizare pentru retail

Toate solutiile de digitalizare necesare tie sunt intr-un singur loc gandit special pt retaileri