PARTENERI

Membri si parteneri DigitalRetail.ro

Aici poti descoperi tot ce ai nevoie legat de partenerii proiectului digitalretail.ro. Branduri recunoscute si profesionisti de top vor contribui la digitalizarea afacerii tale de la un capat la altul. Experti din domeniul digital, bancar si de consultanta pe proiecte europene se vor ocupa de identificarea, personalizarea, setarea sau amplificarea procesului de digitalizare oferind cele mai bune solutii tehnologice, financiare si strategice pentru afacerea ta din zona de retail.

Partenerii nostri strategici

Partenerii nostri startegici, specialisti in accesare de fonduri europene, vor redacta pentru tine proiectul complet care sa fie depus in cadrul programului european de digitalizare a IMM-urilor.

Partenerii nostri din domeniul bancar

Partenerii nostri din domeniul bancar, recunoscuti la randul lor pentru incredere, calitate si inovatie, vor fi dispusi sa te consilieze, ghideze si sa iti ofere cele mai bune solutii financiare pentru demararea proiectului tau in diverse stadii.

Partenerii nostri din domeniul tehnologiei

Partenerii nostri din domeniul tehnologiei sunt experti in digitalizare, zeci de profesionisti  recunoscuti pentru calitatea solutiilor, gama foarte larga de produse si servicii si timpul foarte scurt de raspuns.

Toate serviciile de consiliere, ghidare si redactare oferite de digitalretail.ro si membrii platformei sunt 100% gratuite. Everyone could gamble on line inside free pokies online. Descopera aici lista completa a partenerilor nostri de incredere.