Verifica eligibilitatea

Ce este programul UE pentru digitalizarea IMM-urilor 2021?

Despre

Programul de finanțare

Programul de finantare europeana nerambursabila – Digitalizarea IMM-urilor 2021 face parte dintre programele UE care sustin digitalizarea companiilor din tarile membre si rezilienta acestora post Covid-19. Programul acorda firmelor non IT finantari nerambursabile in scopul digitalizarii cuprinse intre 30.000 € si 100.000 €.

Nivel de finantare

din fonduri nerambursabile 90%
din fonduri proprii 10%
0

EURO

Valoarea maxima a finantarii nerambursabile

DESPRE PROGRAM

Programul de finantare europeana nerambursabila Digitalizarea IMM-urilor 2021 face parte dintre programele UE care sustin digitalizarea companiilor din tarile membre si rezilienta acestora post Covid-19. Programul acorda firmelor non IT finantari nerambursabile in scopul digitalizarii cuprinse intre 30.000 € si 100.000 €.

Pentru afacerea ta din zona de retail programul poate fi accesat daca societatea are o vechime de minim un an calendaristic si nu a activat de la data infiintarii in domeniul IT.

Programul de Digitalizare a IMM-urilor 2021 permite achizitia de solutii complete de digitalizare, de la calculatoare, laptop-uri, imprimante si alte electronice din zona IT la constructie de aplicatii si website, servicii cloud si de hosting, domenii, software si retelistica.

VERIFICA ACUM

Verificarea eligibilității pentru accesarea finanțărilor